Fotografi qesharake

Fotografi qesharake

Mesatarisht një person merr mijëra vendime në ditë. Prandaj është e vërtetë që disa nga to mund të jenë të gabuara. Disa mund të jenë të vogla, por disa aq të mëdha saqë bëheni pishman.

Prandaj ja ku po ua sjellim disa gabime të mëdha, por qesharake./21Media

1.Momenti kur mendon se erdhi koha për miq të ri

2.Kjo është një mënyrë për të ateruar

3.Ndoshta ky që harroi ta kontrollonte bicikletën para se të shëtiste, bëri hap të gabuar

4.Imagjinoni nëse zgjoheni për punë të hënën dhe e shihni se keni harruar ta mbyllni dritaren

5.Ky njeri e kuptoi se bëri gabimin më të madh në jetë

6.Keni kujdes ku e lini telefonin

7.Edhe qeni e kuptoi se pronari do të përballet me telashe

8.Nuk ishte dita më me fat e këtij fëmije

9.Kjo s’është aspak e mirë