Njerëzit me veprimet më absurde dhe qesharake që keni parë

Njerëzit me veprimet më absurde dhe qesharake që keni parë

Derisa komuniteti i internetit rritet, po kështu edhe niveli i absurditetit. Në vitin 2008, do të ishte pothuajse e pamundur të pengoheshin njerëzit që bënin gjëra të çuditshme.

Tani, është pothuajse e pamundur që të pengohen njerëzit që bëjnë gjëra normale, sepse të qenit normal është i mërzitshëm, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Tani mbase jemi mirënjohës për njerëzit që kapin bukurinë e absurditetit dhe e ndajnë atë me botën.

Më poshtë ju sjellim fotografitë më zbavitëse, që mund të keni parë për njerëzit që bënë gjëra të çuditshme./21Media