Pamje që ju habisin

Pamje që ju habisin

Ju jeni konsideruar me të vërtetë me fat nëse keni fituar ndonjë lotari ushqimore, keni pasur një helmetë për të shpëtuar jetën tuaj ose keni gjetur një unazë të humbur pas 10 vjetëve.

Ndonjëherë jeta na jep shanse të dyta dhe ne e quajmë fat. Falë njerëzve që kishin një aparat fotografik në duar në momentin e duhur, kemi prova që disa fuqi të mbinatyrshme arrijnë të na shpëtojnë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të njerëzve, të cilët vërtet ishin me fat./21Media