Disa shembuj vërtet inspirues

Disa shembuj vërtet inspirues

Super-heronjtë në jetë reale nuk veshin pelerina. Ata janë njerëz ashtu si ju dhe unë që shkojnë milje shtesë për ta bërë botën një vend më të mirë.

Dashuria, dhembshuria dhe mirësia e tyre vetëmohuese meritojnë një ovacion të qëndrueshëm.

Ata kanë ndihmuar njerëz dhe jo vetëm kur kanë qenë në situata të vështira. Njerëzit e tillë i nevojiten vërtet botës.

Më poshtë shihni disa imazhe vërtet inspiruese./21Media

2 norvegjezë të guximshëm rrezikuan jetën e tyre për të shpëtuar një qingj nga mbytja

Një akt vetëmohues i dhembshurisë. Kjo kotele do të jetë përgjithmonë mirënjohëse

Një zjarrfikës shpëtoi këtë kotele të vogël, të frikësuar nga një zjarr vdekjeprurës

Pasi një grua ra mes trenit dhe platformës në Japoni, pasagjerët e tjerë ngritën automjetin dhe shpëtuan gruan, duke e nxjerrë jashtë pa lëndime të mëdha

Kjo nënë sigurohet që djali i saj të mos digjet nga dielli derisa luan futboll

Ky djalë pastron vendin nga cigaret në plazhe të tëra

Një burrë i moshuar ishte jashtë në shi dhe një punonjës rrëmbeu një ombrellë nga një tryezë për të përcjellur zotërinë për në makinën e tij

Një student shkoi në klasë me fëmijën e saj, por fëmija filloi të qajë, kështu që profesori e mori fëmijën, e qetësoi dhe vazhdoi me ligjëratën