Të rritesh mund të jetë tepër e vështirë. Trupat vazhdimisht pësojnë ndryshime në zhvillim. Disa janë të mbuluar me pika. Dhe sensi i modës thjesht mund të përputhet me sjelljen e keqe. Ndonjëherë, pamja e shëmtuar nuk ndalet automatikisht me vitet tona të adoleshencës dhe mund të vazhdojë edhe në të njëzetat dhe të tridhjetat.

Sidoqoftë, disa njerëz kanë ndryshuar tepër gjatë viteve, duke filluar si “të shëmtuara” dhe duke u shndërruar në mjellma të bukura që mezi njihen, transmeton rtv21.tv.

Një nga vendet ku ata ndajnë frymëzuesin e tyre para dhe pas është nënreditimi “Ugly Duckling”.

Të gjithë e dimë që të jesh person i mirë është më e rëndësishme sesa të kesh pamje perfekte. Sidoqoftë, nëse do t’u jepej mundësia, shumë njerëz do të zgjidhnin të dyja./21Media