Nëse mendoni se të martoheni ka të bëjë vetëm me shkëmbimin e unazave dhe të bëni një parti, keni gabim. Sot, çdo festë martese mund të bëhet në një mënyrë tjetër në krahasim me të tjerat.

Por, gjëja më e rëndësishme për të mbajtur mend është të mos shkoni shumë larg! Për shembull, pyesni të ftuarit nëse duan një tortë martese me sushi ose nëse nusja dëshiron të kalojë disa minuta duke provuar ta nxjerrë unazën e saj nga një kuti, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të njerëzve, të cilët kanë realizuar foto të veçanta në ditët e tyre të rëndësishme./21Media