Disa imazhe interesante

Disa imazhe interesante

Nëse në një moment ju mendoni se jeta juaj është e mërzitshme, do të thotë që ju duhet ta shikoni atë nga një kënd tjetër.

Ndonjëherë, gjithçka që duhet të bëni është të ndryshoni këndvështrimin tuaj, të shtoni pak humor ose sarkazëm dhe gjithçka do të fillojë të duket krejtësisht ndryshe.

Njerëzit kanë mënyrë të ndryshme për të bërë gjithçka./21Media

Makina është e pastër dhe po kështu edhe patatet

“Ajo do të jetë një nënë e mirë.”

Kur mërziteni kur punoni në dyqan dhe dëshironi të përdorni telefonat për të treguar një histori:

“Një nga mësueset e mia të vjetra bën kostume të ndryshme për fotografinë e librit të saj çdo vit.”

Ata thanë që ajo do ta veshë vellon vetëm një herë…

Një faraon jashtë qytetit