Disa teknologji vërtet të pabesueshme po hyjnë në jetën tonë tani. A e dini se Dublini dhe Singapori tashmë kanë autobusë me porta USB, ku çdo pasagjer mund të karikojë pajisjen e tij gjatë lëvizjes?, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Në të njëjtën kohë, njerëzit krijues (dhe dembelë) e bëjnë këtë botë më të mirë duke provuar se mund të krijojnë komoditetet e së ardhmes pothuajse nga e para. Pra, e papritur dhe e ndryshme, viti 3100 është më afër sesa mendojmë – me ndihmën e shkencës dhe krijimtarisë.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të mbledhura nga Bright Side, të cilat dëshmojnë se e ardhmja është afër./21Media