Një pemë është e mirë dhe e dobishjme kur është e gjatë se sa kur të shkurtohet, ngaqë mund të krijojë një urë të gjelbër mbi një autostradë për të ndihmuar speciet e kafshëve të egra të migrojnë dhe jo vetëm. Këto gjëra të vogla në të vërtetë bëjnë një ndryshim të madh – sidomos sot, kur natyra na duhet më shumë se kurrë!

Faleminderit Zotit ka shumë modele të këndshme, eko-miqësore që në të vërtetë ndjehen sikur stilisti ishte përgjegjës për mjedisin dhe respekton natyrën, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të disa stilistëve, të cilët kanë menduar për natyrën dhe kanë fituar absolutisht vëmendje në interneti!/21Media