Herën e ardhshme kur motra rrëmben dicka nga ti, të nervozon apo të turpëron para dikujt – fale menjëherë

Në fakt, ju duhet ta falënderoni atë. Hulumtime nga Universiteti De Montfont dhe Ulster pretendojnë se të kesh një motër të bën ty më të lumtur dhe optimist, shkruan rtv21.tv.

Studimi ka pyetur 571 të rinjë nga mosha 17 deri 25 vjeçare, dhe kanë gjetur se ka ata persona që kanë pasur motra gjatë rritjes kanë pasur një jetë më të lumtur.

Poashtu një studim i Universitetit Brigham Young ka gjetur se të kesh një motër të bën person më të dashur, pasi ka mbikëqyrur 395 familje të ndryshme./21Media