Imazhe të emocioneve të ndryshme

Imazhe të emocioneve të ndryshme

Gatimi i darkës me vajzën tuaj, duke bërë dëshirat e nënës suaj, duke u dashuruar ose duke gjetur macen tuaj të humbur – bota është plot me gjëra që i bëjnë zemrat tuaja të rrahin më shpejt.

Dhe është fat i vërtetë kur ju keni një aparat fotografik në dispozicion për të kapur momente të tilla të lumtura.  Çastet e tilla, disa njerëz i kanë ndarë edhe me pjesën tjetër të botës.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të marra nga bright side, të emocioneve të ndryshme të njerëzve, duke filluar nga krenaria deri në butësi./21Media

“Motra ime la punën e saj të lartë për një pastiçeri në Paris. Unë jam aq krenar për të! ”

“…një anesteziolog më kërkoi të bënte fotografi me telefonin tim. Kjo perlë u mor sekonda pasi fëmija im u lind.”

“Kemi pasur një dasmë të fshehtë dje! Disa nga familja ime janë shumë të mërzitur me mua, por unë jam shumë i lumtur…”

“Mora saunën infra të kuqe të ëndrrave të mia!”

“Ajo ishte aq krenare për këtë që bëmë së bashku.”

“I pa martuar, i fejuar dhe as që pritet fëmijë. Thjesht duke mashtruar përreth dhe plotësisht të lumtur!”

“I dashuri im e bëri këtë foto. Është hera e parë që kam parë një foto të vetes dhe nuk ndjehem e neveritur. Jam e lumtur që më në fund mund ta pranoj trupin tim.”