Ka njerëz që e shohin artin në vende dhe gjëra që shumica prej jush as që keni menduar. Ata e krijojnë të jashtëzakonshmen nga gjërat e zakonshme.

1.Ky peshkaqen i krijuar nga kripa.

2.Ky djalë bën skulptura nga gomat e ricikluara.

3.Ky njeri bëri një shimpanze nga kartoni në oborrin e shtëpisë së tij.

4.Një pikturë në bukë.

5.Kjo shtëpi për zogjtë e punuar me dorë duket si art modern.

6.Një pikturë e bërë nga kaseta – e thjeshtë, por e lezetshme!

6.Kjo sferë me ngjyrë është bërë prej letre.

7.Një gjethe e bërë nga qelqi me njolla.

8.Ky zog letre duket si një i vërtetë./21Media