Foto qesharake në momente të jashtëzakonshme

Foto qesharake në momente të jashtëzakonshme

Uraganet janë një problem i vërtetë për njerëzit që jetojnë në bregdet. Shtëpitë e thyera dhe evakuimet nuk janë një mënyrë e shkëlqyer për të filluar një ditë!

Por, për disa njerëz, qeshja nuk është vetëm ilaçi më i mirë, por është gjithashtu një mënyrë për të kaluar kohë të vështira.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj se si njerëzit luftojnë kundër motit me shaka./21Media

Ajo vjen me dhurata!

Për disa është vetëm një kohë për të marrë fotografi të mëdha.

Ka punuar për Kendall Jenner!

Lajme: Nëse jeni në një zonë evakuimi, ju lutemi të largoheni nga Florida.

Punësimi i dorës është nënvlerësuar