Disa pamje qesharake

Disa pamje qesharake

Një sens humori është si një promovim, por jo të gjithë e kanë atë. Por ata që bëjnë, mund të jenë edhe “luftëtarë” që ua ndreqin ditët njerëzve.

Dhe në qoftë se ju keni një ditë veçanërisht të vështirë, ka disa fotografi që do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë ose të paktën të vlerësoni krijimtarinë e njerëzve.

Më poshtë ju sjellim një listë të gjërave më të çuditshme që njerëzit kanë shpërndarë në internet./21Media