E qeshura është aq e rëndësishme për ne sa që specialistët kanë zhvilluar terapi të qeshurave, meditim për të qeshurat, madje edhe yoga me të qeshura! Mund të jetë e vështirë të bësh yoga dhe të meditosh ndërsa qesh, por mund të provojmë një lloj terapie.

 Dhe ne jemi plotësisht të përgatitur për ta bërë këtë./21Media