Peshku është më i gjatë se vet peshkatar

Peshku është më i gjatë se vet peshkatar

Jack Griffiths 20- vjeçar nga Britania e Madhe, zuri peshkun me gjatësi më të gjatë se ai vet në brigjet e Francës.

Peshku, i cili peshonte 46 kilogramë ai e zuri pas një orë përpjekje me një shkop, me të cilin peshkohen peshqit e vegjël dhe mund t’i thyhej.

Shfrytëzova çdo muskul dhe fuqi të trupit tim, për më se një orë. Ishte shumë e vështirë” ka thënë Griffiths.

Me 1.82 centimetra, ky peshkë është më i gjatë se vet peshkatari, që tani është krenar me kapjen që ka bërë. /21Media