Të hy në lavatriçe për të nuk është problem

Të hy në lavatriçe për të nuk është problem

Të mbylleni brenda në lavatriçe për shumicen konsiderohet trishtim, por një artist profesionist, Rick Maisel nuk e ka problem që të futet brenda në lavatriçe dhe të dalë i gjallë.

Maisel, i cili e konsideron veten si njeri të lavatriçes, thotë se është i vetmi në botë që mund të shpëtojë nga prangat teksa është në ciklin e rrotullimit të një makine larëse.

I veshur me rroba banje, dhe i pajisur me një rezervar oksigjeni dhe syze, njeriu lidhet me pesë grupe të prangave të çelikut rreth kyçeve të dorës dhe një palë pranga rreth kyçeve të këmbëve.

Më poshtë mund ta shihni videon se si Maisel hyn brenda në lavatriçe, dhe del i gjallë. /21Media