Për një jetë më të shëndetshme

Për një jetë më të shëndetshme

Secili do të dëshironte të shihte fytyra të buzëqeshura e njerëz të lumtur. Ekzistojnë momente kur njeriu qeshet pa ndalë, por kjo buzëqeshje në fytyrë nuk mund t’i zgjatë sa e qeshura e etiopianit i cili mund të qeshë me orë të tëra pa u ndalur.

Ethiopian Belachew Girma mendon se të gjithë duhet të qeshin më shumë nëse duan të bëjnë jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur, transmeton rtv21.tv.

Profi i të qeshurës tha se nëse e praktikojmë të qeshurën si një gjuhë universale ne mund ta ndërtojmë një botë më të mirë./21Media