Kalimtari injoron të ftohtit dhe shpëton qenin

Kalimtari injoron të ftohtit dhe shpëton qenin

Një ngjarje e pa zakonshme ka ndodhur në qytetin Astrkhan në Rusi Jugperëndimore. Një person është futur në një ujin e akullt të një lumi për të shpëtuar një qenë, përcjell 21Media

Raportohet se burri ishte kalimtar i rastit dhe nuk kishte mundur të rezistojë pasi kishte parë qenin tek luftonte që të dilte nga lumi./21Media