Motra e Elvanës femër e suksesshme në Gjermani

Motra e Elvanës femër e suksesshme në Gjermani

Elvana Gjata ka një motër e cila është shumë e suksesshme në Gjermani dhe prej kohësh është duke jetuar atje.

Migena Gjata, është njëra nga sopranot e operës në Gjermani dhe me të vërtetë që ka suksese me punën që bënë, shkruan rtv21.tv

Migena shpesh herë ka qenë edhe pjesë e shtypit rozë gjerman, por për mediat shqiptare ka qenë më enigmatike!

Migena është më e madhe se sa Elavana dhe dy motat ngjajnë mjaft shumë me njëra tjetrën./21Media