Nga një puthje me persona të huaj gjatë udhëtimit në vende të ndryshme

Nga një puthje me persona të huaj gjatë udhëtimit në vende të ndryshme

Nëse për çdo femër është e rëndësishme që të eksplorojë botën me njeriun e zemrës, nuk ndodh kështu për shqiptaren nga Kosova, Kristiana Kuqi.

Ajo ka marrë vëmendjen e mediave dhe rrjeteve sociale për faktin se ka realizuar foto në monumentet më të famshme në botë duke u puthur me të huaj të rastësishëm, shkruan DailyMail.

Kuqi ka thënë se i ka kërkuar një personi të rastit “që ta puthte në Kullën Eiffel, në mënyrë që të mund të pretendonte se kaloi një kohë romantike në Paris”.

Duke postuar imazhin në Twitter, vajza e diplomuar së fundmi në një Universitet në Amerikë, e cila tani jeton në Virxhinia, ka shpresuar që me këtë person “po funksionin mirë”, përpara se të ndante një fotografi tjetër të një të huaji që ajo ka puthur  jashtë Koloseumit në Romë.

“Shpresoj që edhe kjo nga Roma është e mirë “, ka thënë më tej ajo, duke postuar një fotografi duke i dhuruar puthje personit që sapo kishte takuar.

Duket qartë se nuk është e kënaqur me dy, ajo ka shtuar një foto të tretë të saj në maje të gishtave, duke puthur një zjarrfikës që mbështetej nga dritarja e automjetit të tij. “Shpresoj që edhe ai të jetë i mirë”, ka vazhduar më tej ajo.

Që nga postimi i fotografive në internet, ato janë rikthyer në më shumë se 60.000 herë, me njerëz që lavdërojnë guximin e saj dhe disa madje kanë pranuar të bëjnë të njëjtën gjë.

“E dua këtë”, ka shkruar një përdorues i Twitter. “Kjo është një kthesë e madhe”, ka thënë një tjetër. “Qëllimi nuk është të udhëtoni botën me njeriun tuaj, por të keni një burrë në çdo pjesë të botës ku udhëtoni”, ka shtuar një i tretë.

Ndërsa, të tjerët ishin të shpejtë për të shpërndarë përvojat e tyre, duke kërkuar të huajt për një puthje në këmbim të një imazhi të përsosur.

Përdoruesit e rrjetit social, Twitter, nuk mund të ndihmojnë, por të lavdërojnë Kristianën, e cila ka ndarë imazhe të mahnitshme në Instagram nga udhëtimi i saj përgjatë botës./oranews