Njomza Vitia rrëfen për veten, Kosovën dhe dëshirat

Njomza Vitia rrëfen për veten, Kosovën dhe dëshirat

Njomza Vitia është një tjetër shqiptare e suksesshme në industrinë muzikore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ajo ka qëndruar në Kosovë këtyre ditëve, meqë u paraqit në festivalin “Sunny Hill” në Prishtinë. Njomza ka thënë se në Kosovë nuk ka qenë tash e shtatë vjet. Gjatë qëndrimit në vendin tonë, ajo u intervistua nga gazetari Robert Bojaj./21Media