Komnsulli kosovar vlerësoi edhe kontributin e shoqatës “Vatra” në SHBA

Komnsulli kosovar vlerësoi edhe kontributin e shoqatës “Vatra” në SHBA

Në kuadër të takimeve me përfaqësues të komunitetit shqiptar në Nju-Jork, konsulli i Përgjithshëm i Kosovës në New York, Frymëzim Isufaj, ka vizituar Federatën PanShqiptare të Amerikës “Vatra”. Gjatë këtij takimi, u zotuan për bashkëpunim të vazhdueshëm ndërmjet konsullatës së Kosovës dhe organizatës “Vatra”.(E pergaditi- Halil MULA)./21Media