Federata e Notit të Kosovës planifikon rikthimin e garave

Federata e Notit të Kosovës në vlugun e përgatitjeve për rikthimin e aktiviteteve. Kur do të rinisin ato dhe për zhvillimet e fundit në Federatën e Notit të Kosovës, ndjekim bisedën që kolegu Tomor Grabovci, e ka zhvilluar me sekretarin e përgjithshëm Astrit Haliti.(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media