Violeta më ndryshe se sa jemi mësuar ta shohim

Violeta më ndryshe se sa jemi mësuar ta shohim

Njëra prej grave të politikanëve e cila merr vëmendje me paraqitjen e saj, është e Kadri Veselit, Violeta.

Ajo i kushton rënëdsi çdo detaji kur paraqitet në publik, kësaj radhe bukuroshja ka shkëlqyer në një ndenjë.

Me grim më të theksuar dhe frizurë solemne ajo duket për mrekulli dhe këtë punë ia ka besuar grimerës së njohur Sellma Kasumoviq./21Media