Të famshmit me veten e tyre të re

Të famshmit me veten e tyre të re

Shumë të famshëm të cilët kanë vite që janë pjesë e botës së artistave. Ata ndër vite kanë sjellë shumë filma dhe skena televizive për shikuesit, shkruan rtv21.tv.

Por sa kanë ndryshuar ata? Mund t’i shihni në këto fotografi./21Media

Lady Gaga

Brigitte Bardot

Will Smith

Jennifer Aniston

Keanu Reeves

Anthony Hopkins

Bruce Willis

Julia Roberts

Dwayne Johnson

Al Pacino

Tom Hanks

Meryl Streep

Johnny Depp

Clint Eastwood

George Clooney
 
Robin Williams