Nëse e lini telefonin tuaj në karikues gjatë tërë natës, ju do të shpenzoni energji elektrike dhe do ta mbushni telefonin më shumë sesa që duhet. Kjo gjithashtu do të prishë ciklet e karikimit të baterisë.

Po ashtu ju duhet të siguroheni që telefoni nuk po nxehet./21Media