Piktura sensuale me ngjyra të ujit mjeshtërisht ta realizuara nga Steve Hanks Steve Hanks njihet ndërkombëtarisht si njëri ndër artistët më të mirë që punon me ngjyrat e ujit. Aftësia e tij për të krijuar një pamje reale dhe emocionuese në pikturat e tij është thjesht fantastike.

 Piktura sensuale me ngjyra të ujit mjeshtërisht ta realizuara nga Steve Hanks

Steve Hanks njihet ndërkombëtarisht si njëri ndër artistët më të mirë që punon me ngjyrat e ujit. Aftësia e tij për të krijuar një pamje reale dhe emocionuese në pikturat e tij është thjesht fantastike.

Hanks e quan stilin e tij “realizëm emocional”, transmeton rtv21.tv

Ai shpesh herë bënë që fytyrat e njerëzve të mbesin me shikim mbrapa për të parë thellë përmes imagjinatës së tij./21Media

ь _ Гг с