ShSKUK-ja pajiset me material higjienik dhe respiratorë shtesë 

ShSKUK-ja pajiset me material higjienik dhe respiratorë shtesë 

Në Kosovë nuk ka asnjë rast me koronavirus. Edhe shtatë raste që po testoheshin në Klinikën Infektive, kanë rezultuar negativ ndaj Covid 19. Në rast të përhapjes së këtij virusi në vendin tonë, Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, ka siguruar mjete higjienike dhe 20 respiratorë rezervë për ta përballuar situatën./21Media