TV21 mëson se, Komisioni për Sëmundje Ngjitëse në Maqedoninë e Veriut ka propozuar, që masat restriktive që janë në fuqi për momentin, të vazhdohen edhe për një javë.

Sipas kësaj, ora policore do të vazhdojë të fillojë në ora 20:00 të mbrëmjes dhe të përfundoj në ora 05:00 të mëngjesit.

Ky vendim i Komisionit duhet të kalojë edhe në Shtabin e Krizës dhe në Qeveri./TV21