Qytetarëve që hyjnë në Kosovë nga Serbia nuk do të iu kërkohet test negatvi PCR për Covd-19. Kjo u bë e ditur nga Ministri  në detyrë për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtiq.

“Për të sqaruar dilemën rreth testeve PCR për hyrjen në Kosovë nga Serbia: NUK kërkohet një test negativ PCR për COVID-19”, ka shkruar ai në Twitter.

Njoftimi i tij erdhi pas hyrjes në fuqi të masave të reja anit-Covid në Kosovë./21Media