Kuvendi i Kosovës sot nuk e miratoi marrëveshjen për financimin e programit “Nxitja dhe levimi i mundësive për sigurimin e ujit”.

Kjo marrëveshje nuk është arritur të kaloj pasi që nuk kishte kuorum në seancën e sotme. Kjo pikë është shyrë për seancë e radhës.