Një regjistrim i Tom Cruise është shfaqur që me sa duket u bërtet punëtorëve gjatë xhirmieve të “Mission: Impossible 7” dhe duke i kërcënuar se do t’i pushojë nga puna nëse thyejnë udhëzimet anti- Covid-19.

“The Sun” publikoi audion e ngarkuar me shpjegime të Cruise.

Gazeta tha se Cruise kishte parë dy anëtarë të ekuipazhit “duke qëndruar shumë pranë njëri-tjetrit para ekranit të kompjuterit”.

Variety dhe Reuters cituan burime që konfirmonin se audio ishte e mirëfilltë.

Xhirimet aktualisht po zhvillohen në Mbretërinë e Bashkuar. The Sun nuk tha kur ndodhi incidenti, por krijuesit e filmave u kthyen në vend në fillim të dhjetorit.

Filmi “Mission: Impossible 7” duhej të ndalonte xhirimet në Itali në shkurt për shkak të shqetësimeve në lidhje me shpërthimin e koronavirusit dhe The Sun tha se aktori “personalisht ishte përpjekur të siguronte që të mos kishte më vonesa”.

Filmi është planifikuar të dalë në nëntor 2021./21Media