Arkitektët vërtetë mund të punojnë mrekulli 

Arkitektët vërtetë mund të punojnë mrekulli 

Ky shtëpi e jashtëzakonshme është projektuar nga Mizuishi Architects Atelier në Japoni, shkruan rtv21.tv

Shtëpia e mahnitshme në  miniaturë është ndërtuar në formë të një trekëndëshi me një arkitekturë krejt ndryshe.

Për të parë se si duket kjo shtëpi miniaturë nga brenda dhe se sa funksionale është më poshtë keni disa fotografi./21Media