Thellohet prirja e VV-së

Thellohet prirja e VV-së

Numërimi po ecën me ritme të shpejtuara dhe në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 646.216 fletëvotime.

Deri tani Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 168,078 vota 26.01%.

E dyta është LDK 161,791 ose përkthyer në përqindje 25.04%.

Partia Demokratike e Kosovës është e treta dhe ka marrë 136,896 apo 21.18% të votave.

Koalicioni AAK-PSD deri më tani ka marrë 75,032 vota apo 11.61%.

Lista Serbe ka marrë 38,405 vota apo 5.94%.

Koalicioni tjetër Nisma-AKR-PD ka marrë 32,478 vota apo 5.03%.

Ndërsa subjektet e tjera së bashku 65,939 vota ose 10.20%.