Prinë VV-ja

Prinë VV-ja

Numërimi po ecën me ritme të shpejtuara dhe në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 756.860 fletëvotime.

Deri tani Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 194.780 vota 25,71%.

E dyta është LDK 189.771 ose përkthyer në përqindje 25,05%.

Partia Demokratike e Kosovës është e treta dhe ka marrë 160.974 apo 21.25% të votave.

Koalicioni AAK-PSD deri më tani ka marrë 87.720 vota apo 11.58%.

Lista Serbe ka marrë 47.569 vota apo 6.28%.

Koalicioni tjetër Nisma-AKR-PD ka marrë 37.419 vota apo 4.94%.

Ndërsa subjektet e tjera së bashku 76,773 vota ose 10.14%.