Prin Skenderaj, Novobërda dhe Drenasi

Prin Skenderaj, Novobërda dhe Drenasi

Në bazë të rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, mbi 40 mijë e 732 fletëvotime janë vlerësuar si të pavlefshme. Ky fenomen i fletëvotimeve të pavlefshme nga analistët politik shihet si pasojë e mosinformimit të mirë për qytetarët për mënyrën e votimit./21Media