Në 24 orët e fundit në Turqi janë kryer 18 mijë e 757 teste

Në 24 orët e fundit në Turqi janë kryer 18 mijë e 757 teste

Numri i viktimave nga koronavirusi në Turqi ka arritur në 356. Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 79 viktima të tjera janë regjistruar në 24 orët e fundit dhe numri i personave që humbën jetën nga ky virus u rrit në 356.

Në 24 orët e fundit në Turqi janë kryer 18 mijë e 757 teste prej të cilave 2 mijë e 456 raste kanë rezultuar pozitiv.

Koca shpreson se mbyllja e hapësirave publike, kufizimi i udhëtimeve midis qyteteve dhe qëndrimi i njerëzve në shtëpi do të shmang rrezikun e rritjes së numrin e të infektuarave./21Media