Sipas “New York Times”, Bideni po udhëheq 16:13 me vota elektorale

Sipas “New York Times”, Bideni po udhëheq 16:13 me vota elektorale

Kandidati demokrat Joe Biden është duke udhëhequr me tri vota elektorale kundrejt presidentit Donald Trump, në zgjedhjet presidenciale të së martës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sipas “New York Times”, Bideni po udhëheq 16:13 me vota elektorale.

Ai ka fituar në Vermont dhe Virginia, ndërsa Trumpi ka fituar Kentuckyn e West Virginian.