Kërkohet vlerësim i situatës dhe të ndërmerren masa parandaluese

Kërkohet vlerësim i situatës dhe të ndërmerren masa parandaluese

Organizata Botërore e Shëndetësisë, me seli në Gjenevë, po vazhdon të monitorojë situatën me pandeminë e shkaktuar nga koronavirusi COVID-19 dhe apelon tek qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë që të punojnë në masat preventive. Raport i gazetarit Nefail Maliqi.