Shënohet Dita Botërore e Shëndetit

Shënohet Dita Botërore e Shëndetit

Dita Botërore e Shëndetit e gjen Kosovën me 170 të prekur nga COVID-19. Kryetari i Odës së Infermierëve të Kosovës, Naser Rrustemaj, kërkon më shumë mbështetje për infermierët dhe punëtorët shëndetësorë në këtë kohë pandemije. Ndërkaq anëtari i bordit të Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve, Muhamedali Kodra, kërkon reforma të thella të sistemit shëndetësor në Kosovë.(E pergaditi- Lorik BAKIJA)/21Media