Rukiqi: Kosova ballafaqohet më papunësi të lartë

Rukiqi: Kosova ballafaqohet më papunësi të lartë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, në një konferencë për media tha se Kosova ende përballet me mungesën e investimeve direket, ato të huaja, si dhe me një shkallë të lartë të papunësisë. I bëri thirrje qeverisë së re që të vazhdoj reformën ekonomike./21Media