Rukiqi: Pakoja e famshme emergjente, veç emergjente s’ka mbetur.-Zeka: Partitë politike të lënë inatet e tyre, të reflektojnë për rimëkëmbje

Rukiqi: Pakoja e famshme emergjente, veç emergjente s’ka mbetur.-Zeka: Partitë politike të lënë inatet e tyre, të reflektojnë për rimëkëmbje

Oda Ekonomike Amerikane dhe Oda Ekonomike Kosovës, apeluan që zhvillimet aktuale politike të mos ndikojnë në agjendën e rimëkëmbjes ekonomike të vendit, në koëhn kur tkurrja ekonomike pritet të jetë minus 5 përqind. Në këtë temë krerët e dy odave ekonomike mbajtën një konferencë të përbashkët për gazetarë./21Media