​OEK: Të gjithë të marrin masa që të mos pengohet lëvizja e lirë mes shteteve

Oda Ekonomike e Kosovës ka reaguar pas ndalimit të djeshëm të qytetarëve nga Kosova në kufirin mes Serbisë e Kroacisë, nga ana e autoriteteve të Serbisë, duke e vlerësuar si veprim i papranueshëm, i dëmshëm dhe në kundërshtim me frymën e bashkëpunimit e integrimit që promovon Kosova por edhe në kundërshtim me vlerat dhe parimet e BE-së që e synon tërë rajoni.

Back to top button