OJQ-të kërkojnë përsëritjen e zgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

“Asnjë kandidat nuk ka dëshmuar shkathtësi, njohuri dhe aftësi për këtë pozitë”
Në raportin “Integriteti i procesit të zgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, i sajuar nga tri organizata joqeveritare, u kërkua anulimi i procesit të zgjedhjes së kryeprokurorit të ri për shkak të rezultatit të dobët të kandidatëve për këtë pozitë të lartë./21Media

Back to top button