Pacientët s’do të kenë nevojë për trajtim jashtë vendit

Pacientët s’do të kenë nevojë për trajtim jashtë vendit

Në Klinikën e Onkologjisë të Qendrës Klinike Universitare u përuruar shërbimi i Brahiterapisë. U tha se me hapjen e këtij shërbimi të sëmurët me sëmundje kancerogjene do të kenë trajtim me të lehtë dhe nuk do të kenë nevojë të shkojnë për mjekim jashtë vendit./21Media