Insignia Country Tourer  del në publik gjatë vjeshtës

Insignia Country Tourer  del në publik gjatë vjeshtës

Crossover Insignia karakterizohet me motor mbi të dyja boshtet dhe është shtuar lartësia e automjetit nga toka.

Në këtë moment nuk dihet nëse Opel do të ofrojë Insignia Country Tourer edhe në kombinimin e lirë me motor vetëm përmes boshtit të përparmë, por CT në çfarëdo rast do të jetë në krye të ofertës së Opel-it deri në paraqitjen e versionit të paralajmëruar të OPC.

Premiera e Insignia Country Tourer në publik do të bëhet në vjeshtë në panairin e automobilave në Francë, ndërsa menjëherë pas kësaj automobili do të arrijë në sallonet e shitjes në gjithë Evropën./21Media