Çfarë opinione kanë dhënë tre deputet të Kuvendit të Kosovës lidhur me këtë çështje

Çfarë opinione kanë dhënë tre deputet të Kuvendit të Kosovës lidhur me këtë çështje

Pikërisht para Samitit të Parisit, ku pritet të takohen presidenti I Kosovës dhe presidenti i Serbisë. këto ditë ka pasur zëra se mbajtja e këtij samiti mund të vihet në pikëpyetje, për shkak se të qëndrimeve të njohura të dyja palëve për taksën. Pritjet dhe parashikimet për Samitin e Parisit po komentohen dhe nga deputetët e Kosovës, të pushtetit dhe të opozitës./21Media