Tahiri: E rëndësishme të ketë ekip të ekspertësh në dialog Hoti: Dialogu është alternativë e vetme, por jo ma konsensus Avdullahu: Pa opozitën dhe SHBA-të, dialogu është i destinuar të dështoj

Tahiri: E rëndësishme të ketë ekip të ekspertësh në dialog
Hoti: Dialogu është alternativë e vetme, por jo ma konsensus
Avdullahu: Pa opozitën dhe SHBA-të, dialogu është i destinuar të dështoj

Rinisja e dialogut midis Kosovës dhe Serbisë është mirëpritur nga analistët politikë, të cilët vlerësojnë se Qeveria Hoti duhet të ketë konsensus me opozitën dhe koordinim të plotë me SHBA-të që dialogu të ketë sukses. Ndryshe, vlerësojnë se ky proces mund të dështoj.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Sadik BYLYKBASH&Fidan BAJRAMI)./21Media