Qollakaj: As Kosova nuk është imune ndaj sulmeve terroriste.-Perteshi: Edhe Kosova është e rrezikuar nga sulmet terroriste

Qollakaj: As Kosova nuk është imune ndaj sulmeve terroriste.-Perteshi: Edhe Kosova është e rrezikuar nga sulmet terroriste

Pas sulmeve terroriste në Francë dhe në Austri, shfaqet shqetësimi se me sulme të tilla mund të ballafaqohet edhe Kosova.
Njohës të fushës së sigurisë shtrojnë nevojën e integrimit të personave që kanë ngarkesë ideologjike dhe krijimin e një jetë të barabartë në Kosovë. (Teksti- Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera – Lulzim FANA   )./21Media